Dag 3 Poitiers Savigny

Omdat wij gisteren geen accommodatie in Charroux konden boeken, hebben wij iets gevonden iets buiten de route. Viel tegen trouwens, vanaf het moment dat ik de route verliet tot dat ik aankwam heb ik nog 13 km gefietst, de laatste 5 km in de stromende regen, terwijl het ondanks de weersverwachtingen de hele dag droog was gebleven. Was ook nog moeilijk te vinden, wij hadden alleen de Gps coordinaten. Maar dan heb je ook wat, een heel huis met meerdere slaapkamers, grote woonkamer en keuken voor nog geen 50 euro.

Over de route kan ik kort wezen : saai en een beetje wind tegen. Iemand had tegen mij gezegd dat na Poitiers de routes mooier werden. Smaken verschillen natuurlijk en de meeste landweggetjes waren netjes geasfalteerd. Glooiend vooral, soms heftig, soms wat minder heftig. Poitiers uit was nog flink klimmen. De bordjes van de St Jacobs verenigingen waar ik een reactie zo over geroemd had, waren weer verdwenen, af en toe een sticker dat was het dan wel.

Fysiek ben ik nog in orde, alhoewel gisteren mijn kwaaltje van vorig jaar weer de kop opstak, buikpijn en slecht slapen, hopelijk is het eenmalig.

Morgen naar Jauldes, oorspronkelijk stond Angoulême op de planning maar doordat ik van de route af moest wijken werd dat iets te ver.

Auteur: Jokenpiet

Na een werkzaam leven gepensioneerd. Hobbies : wandelen, fitness, fietsen, computeren, fotograferen, vrijwilligers werk en sinds kort bakken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *