Maintenon ri Chartres en de Loire

Vandaag eigenlijk niet veel te melden. 60 km overbrugt.

Vanmorgen op een adres dat ik eigenlijk te duur vond voor zijn geld en er prat opgingen “Vriend van de fietser” te zijn waar ik dan weer niet zoveel van begreep, niet eens een fietspomp in huis, uiteindelijk wel van een heerlijk ontbijt genoten. Dit werd wel apart in rekening gebracht dat dan weer wel. Het ging om een ouder echtpaar en hij heeft mij een goede en gemakkelijkere weg gewezen naar de route. Alles rond Parijs is eigenlijk duur.

Vandaag weinig wind, als die niet mee staat vind ik dat uiteraard prettig en gematigde temperaturen. Weer veel heuvels, in het begin kwam ik ze allemaal op maar op het eind kwam ik nog geen brug meer op. 60 km met heuvels is dan wel de max voor mij. Veel door leuke dorpen en bossen gereden.

Momenteel in Maintenon aangekomen, een wat groter stadje. Het appartement is nagenoeg perfect maar wel weer een met een sleutelkastje zodat je niemand ziet. Vandaag ook een beetje moeilijk aan boodschappen kunnen komen omdat het zondag is. Ik kan wel voor 4 dagen boodschappen doen maar het moet ook op mijn fiets mee. Morgen allereerst boodschappen doen voor ik het eind in ga. Vervolgens Chartres door.

Over 3 dagen zit ik in Tours dan ga ik mij eens herbezinnen waar ik mee bezig ben. Stoppen en op de trein gaan of verder door. Ik heb er dan 1/3 grofweg opzitten, een plaats om makkelijk je fiets te laten vervoeren en vanaf hier bij een eventuele volgende reis verder te gaan. Dan wordt het wel een e-bike wat ik je brom maar zover is het nog niet.

Auteur: Jokenpiet

Na een werkzaam leven gepensioneerd. Hobbies : wandelen, fitness, fietsen, computeren, fotograferen, vrijwilligers werk en sinds kort bakken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *