Gearriveerd in Ninove

Vandaag gearriveerd in Ninove of Meerbeke of Pajottenland als je dat wilt na een rit van 47 km. Dat laatste is een beetje mijn eigen schuld . Na 1 km kwam ik erachter dat mijn shirtje nog aan de waslijn hing. In Aalst is de route moeilijk te volgen, dat wist ik, eigenwijs natuurlijk heb ik geprobeerd mijn eigen weg te vinden. Dat is uiteindelijk wel gelukt maar kostte me denk ik toch 5 km. In dat kader hoop ik dat alles morgen goed gaat want er staat een lange rit voor de boeg.

in België zijn veel apotheken of apoteken zoals sommige Belgen zeggen meer dan supermarkten die ben ik niet tegen gekomen. Daar heb ik maar eens gebruik van gemaakt ivm slaapproblemen. Volgens mij kan je daar alles krijgen, morfine desnoods als het moet. Uiteindelijk met een inslaapbrengertje en een homeopatisch gerustellertje thuis gekomen. Kost wel wat maar dan heb je ook wat(hoop ik)

Ik zit nu op een terras met een leeg biertje. Het is hier een cafe met b&b aan huis, herberg zeiden ze vroeger. Kan hier ook wat te eten scoren dat is lekker. Redelijke kamer al was het bijna mis gegaan. Mijn reservering lag niet vast en de b@b zit vol met e-bikers met dit mooie weer in Pajottenland. Verder op de foto een schelpje op een paal oftewel route naar Santiago. De klimtoren is in Aalst voor Tessa.

Auteur: Jokenpiet

Na een werkzaam leven gepensioneerd. Hobbies : wandelen, fitness, fietsen, computeren, fotograferen, vrijwilligers werk en sinds kort bakken.

Eén gedachte over “Gearriveerd in Ninove”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *