Aangekomen in St. Quentin

Vandaag aangekomen in St. Quentin een rit van 50 km. Vanwege de warmte en omdat ik toch wel schrik heb voor de heuveltjes vandaag en de komende dagen wat kortere ritten gepland. Hoe dat moet met hoge bergen weet ik niet. Sommige mensen zeggen dat je aan het klimmen went en anders wordt het wandelen. Vandaag was het heel veel op en af maar uiteindelijk maar 90 m.

Onderweg bij een van mijn pauzes zat ik bij een oud sluisje, eerst komt er een sluiswachter met de auto aan en vervolgens zo’n ouderwetse binnenvaart aak die bleken notabene hollanders te zijn. Ik zei groeten uit Holland maar geen boeh of bah. Leuk gezicht trouwens de sluiswachter moet eerst met een hooivork het onkruid voor de sluis weghalen voor dat die opengedraaid kan worden.

Het vorige hotel was op een soort bedrijven terrein, voordeel was wel een bakker met patisserie waar ik flink ingeslagen heb voor onderweg en de Decathlon zat er en ik heb er 2 wielrenbroekjes gekocht. Typisch Decathlon hadden ze mijn maat niet maar met XS loop ik er nu sexy bij. Wel mijn bovenbenen verbrand nu met zo’n super kort shortje.

Vandaag een chambre d’hotel, klein maar netjes met een klein tuintje waar mijn fiets kan staan.

Auteur: Jokenpiet

Na een werkzaam leven gepensioneerd. Hobbies : wandelen, fitness, fietsen, computeren, fotograferen, vrijwilligers werk en sinds kort bakken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *