Aangekomen in Noyon

Vandaag naar Noyon gefietst of eigenlijk Pontoise les Noyon. Uiteindelijk was het toch weer bijna 50 km en loeiheet.

Vandaag een klein probleempje met de boeking omdat de kamer pas om 18.00 u beschikbaar kwam. Dus een uurtje later opgestaan, eerste pauze van de Lidl gegeten en een uur in het gras gelegen. 2e pauze eigenlijk vlak voor het einde anderhalf uur op een terras gezeten. 2 café longue, een biertje en een Spa rood voor 7,70. Heb hem gezegd dat dat laatste mijn leeftijd is. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee, bij aankomst om 5 u mocht ik gelijk op de kamer.

Op veler verzoek een foto van het prachtige noordfranse landschap.

Morgen ga ik denk ik een dag rust pakken of anders overmorgen na een week fietsen.

Het is hier een heerlijk rustig gelegen boerderij met een grote tuin en het dorpje is niet al te ver weg. De kamer is ook wel ok ook al zoek ik er nog steeds een met een luie stoel. Hopelijk een keer lekker slapen en anders morgen op de dag misschien wat inhalen.

Ps de heuveltjes gaan al beter, ik heb een beetje door hoe je ze moet aanvallen maar het zijn nog geen bergen….

Auteur: Jokenpiet

Na een werkzaam leven gepensioneerd. Hobbies : wandelen, fitness, fietsen, computeren, fotograferen, vrijwilligers werk en sinds kort bakken.

Eén gedachte over “Aangekomen in Noyon”

  1. Als de heuveltjes nu al lukken, gaan de bergen straks ook wel lukken. Als ke eenmaal heel Frankrijk bent doorgefietst kunnen je benen alles aan. Geniet ban jouw mooie tocht.
    Cees

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *